Slimming booster, Puressentiel Slimmer Booster Drainer 3 în 1 240g

Puressentiel Slimmer Booster Drainer 3 în 1 g O băutură scurgătoare făcută din slimming booster esențiale 3 în 1 Drainer Booster de Puressentiel Slimming este o băutură scurgătoare natural și eficient.

Slimming booster detoxifiant, cât și digestiv, pulberea Booster Drainer constă dinUleiuri esentiale și ingrediente active fito-slăbitoare care combat celulita și retenția de apă. Verifica asta produs Puressentiel ieftin pe Parapharmazen.

slimming booster

Puressentiel 3 în 1 Drainer Booster este o băutură slăbitoare practic și plăcut de băut, care are ingrediente active digestive, drenante și depurative. Un amestec de ingrediente active de slăbire detoxifiante Puressentiel Minceur 3 in 1 Draining Booster Powder este alcătuit din extracte de plante și uleiuri esențiale potrivite pentru femeile care caută o produs natural de slabit respectând echilibrul corpului.

Pentru cine recomandăm Oenobiol Slimmer Booster pentru?

Acest produs conține: Din 'ulei esențial de lămâie: purificator și diuretic, contribuie la destocarea grăsimilor și are un efect interesant de suprimare a poftei de mâncare, ca parte a unei diete de slăbire cu calorii scăzute. Din 'extract de rădăcină de brusture si ceva bromelină de la ananas : drenaj, favorizează eliminarea apei și a toxinelor pe căile renale și hepatice.

De ceai verde șiulei esențial de grapefruit: aceste ingrediente active cresc metabolismul și ard grăsimile. Anti celulita, această băutură drenantă luptă eficient împotriva retenției de apă și slimming booster grăsimilor acumulate pentru a promova slăbirea generală și armonioasă a siluetei.

Sfaturi de utilizare: Diluați 1 lingură de măsurare de pulbere 8 g în minimum ml slimming booster apă fierbinte sau rece în fiecare zi, în funcție de preferințe.

slimming booster

Se amestecă soluția înainte de a bea. Fiecare oală permite o cură de 30 de zile, reînnoită de mai multe ori pe an, dacă se dorește. Acest produs conține cofeină 11 mg pe dozădeci nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 18 ani și femeilor însărcinate și care alăptează.

Vă rugăm să respectați doza zilnică recomandată. Persoanele care urmează tratament medical ar trebui să solicite sfatul unui profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua Puressentiel Drain Booster.

slimming booster

Evitați să luați acest produs noaptea înainte de culcare, precum și fără alimente. Păstrați-l la îndemâna copiilor, la temperatura camerei și departe de lumină, căldură și umiditate.

O băutură scurgătoare făcută din uleiuri esențiale

Compoziţie: Pentru 8 g de pulbere: Maltodextrină, extract din rădăcină de brusture - Arctium Lappa L. Merrill - 50 mg ; arome: ulei esențial de grapefruit - Citrus Paradisi, ulei esențial de lămâie - Citron limon, ulei esențial de portocale - Citrus sinensis; îndulcitor: steviol glicozid.

Nu s-a slimming booster în considerare în schimbul opiniilor Recenziile sunt publicate și păstrate pentru o perioadă de cinci ani Recenziile nu pot fi modificate: dacă un client dorește să își modifice recenzia, trebuie să contacteze Recenzii verificate pentru a șterge recenzia existentă și să publice una nouă.

Motivele pentru slăbire pinoyexchange recenziilor sunt disponibile aici.

Informațiiimportante